Fizetési és szállítási szabályok

 

Szállítási módok

1. Személyes átvétel Pick Pack Pontokon

A megrendelt termékeket személyesen átveheti és kifizetheti az ország 170 településén megtalálható 700 Pick Pack ponton (hírlapárusoknál, benzinkutaknál, és más üzletekben). Külföldi rendelési cím esetén kérjük, keresse a határmenti Pick Pack Pontokat, vagy érdeklődjön a szállítás feltételeiről a Kiadónál.

A Pick Pack Pontos szállítás díja:

10.000 Ft-ig 779,50 Ft + ÁFA/rendelés (990 Ft/rendelés)
10.001 Ft/rendelési összeg felett ingyenes.
A választható Pick Pack Pontok listája ITT található.
Az áru és a szállítás értéke fizethető előre bankkártyával, illetve az átvételi helyen készpénzzel, vagy a legtöbb helyen bankkártyával is.
Várható szállítási idő: Budapesten 2 munkanap, vidékre 2-3 munkanap.
FONTOS! A Pick Pack Pontok a megrendelt könyveket a beérkezéstől számított 7 napig tárolják, de a vásárló kérésére a tárolási idő meghosszabbítható!
A Pick Pack Ponton történő fizetés díja: + 300 Ft! (A pénzbeszedési díjat a Pick Pack Pont számítja fel, ezért kerül Ön felé felszámolásra, amennyiben nem előre fizeti ki a rendelését.)

2. Belföldi szállítás futárszolgálattal

Ha ezt a kiszállítási módot választja, csomagját a DPD futárcég fogja eljuttatni a megadott címre, a vásárlást követő 2-3. munkanapon, 08:00-17:00 óra között. Ha olyan csomaggal kapcsolatban merül fel kérdése, amely a Kiadótól már elszállításra került, kérjük, érdeklődjön a DPD weblapján vagy ügyfélszolgálatán. A feladás után ők adnak felvilágosítást a szállításról. Az elérhetőségeket, valamint a feladott csomag azonosítószámát a megadott e-mail címre küldjük el Önnek.

Az áru és a szállítás értéke előre fizetendő a webshop CIB Bankos online fizető felületén bankkártyával, vagy a Kiadó által megküldött díjbekérő alapján átutalással.

!!!A FUTÁRSZOLGÁLAT ÁRA, RENDELÉSI ÉRTÉKTŐL FÜGGETLENÜL!!!:

Belföldi címre (1 címzett, 2-3 munkanapos szállítási határidővel): 1900 Ft (1496 Ft+ÁFA)

Fizetési módok 

1. Online bankkártyás fizetés

A megvásárolt áruk fizethetők gyorsan, egyszerűen és biztonságosan a CIB Bank online fizetői felületén. Ha ezt a fizetési módot választja, a webshopunk automatikusan az online fizetési felületre irányítja.
EZ A FIZETÉSI MÓD KÖLTSÉGMENTES!

2. Előreutalás

A megvásárolt áruk fizethetők előreutalással, e-bankon keresztül vagy bankfiókban történő megbízás alapján, a Tölgy Kiadó Kft. CIB Banknál vezetett számlájára. A Tölgy Kiadó kijelenti, hogy vállalja a tranzakciók titkos és biztonságos lebonyolítását, hogy garantálja a vevő bankkártya- és bankszámlaadatainak a jogszabályban előírt módon való kezelését, hogy ezekhez az adatokhoz harmadik személy nem fér hozzá.

3. Készpénz vagy bankkártya

A megvásárolt áruk kifizethetők az átvétel helyeként megjelölt Pick Pack Pontokon. Kérjük ellenőrizze az átvétel helyeként megjelölt Pick Pack Pontot, hogy elfogadnak-e bankkártyát.
A Pick Pack Ponton történő fizetés díja 300 Ft. (A pénzbeszedési díjat a Pick Pack Pont számítja fel számunkra.)
Vásárlóinknak minden esetben számlát állítunk ki a megrendeléséről, amelyet a csomagban helyezünk el. Amennyiben a számlát nem a megrendelő nevére és címére, hanem más névre (cégre) kéri, kérjük, a megrendelő-űrlapon adja meg a pontos számlázási címet. Számlát  utólag kiállítani, más névre és címre nem tudunk!