Hamarosan újra rendelhető!vissza

Jön, jön, jön… két nagy kedvenc ÚJRA!
Hamarosan újra rendelhető!

Remek hírünk van, már úton van két korábbi könyvünk, az Amigurumi Tarka forgatag és a Világjáró amigurumi új kiadása! Január közepéig biztosan megérkeznek! Mindkettő nagy kedvenc volt, így hamar elfogytak, és sokan kerestétek. Ez talán nem véletlen, mert mindkét könyvben nagyon sokféle figura található, állatkák és babák vegyesen, amelyek sokak kedvencévé váltak. Az a jó mindkét amigurumi könyvben, hogy bármilyen szinten is tartson a horgolástudásod, biztosan találsz bennük hozzáillő horgolnivalót. Rengeteg fázisfotó kíséri a mintaleírásokat, ami segít megérteni a trükkösebb mozzanatokat.

Az Amigurumi tarka forgatagban 16 különböző figura található: horgászó macska, festőművész kutya, koala, aki hajóskapitány, három különböző karakterű lánybaba, valamint panda, kétféle nyuszi, vidra, bárány, víziló, lovacska, tigris, mosómedve, kiskecske.

A Világjáró amigurumi is változatos figurákat rejt: egy karcsú kandúrt, többféle nyulat, elefántot, kismadarat, oroszlánt, vízilovat, teknősöket, rókát, szarvasokat, zsiráfot, cicát, babákat, és még egy Waldorf nyuszicsaládot is.

Már csak középvastag fonalra és horgolótűre lesz szükséged, utóbbiból 2,5–3,5 mm közöttieket érdemes beszerezned, mindkét könyv horgolmányaihoz ezeket ajánlják az alkotók.

Ha szeretnéd, hogy elsőként kapd meg a könyveket, kérj értesítést, és amint befut a szállítmány a raktárunkba, küldünk egy e-mailt.

Ha az Amigurumi Tarka forgatag érdekel, IDE kattints,
ha pedig a Világjáró amigurumira vársz, akkor IDE.