Kötött állatok: a cukiságfaktor kimaxolvavissza

Ebben az évben már biztosan nem tudunk ennél bájosabb és ellenállhatatlanabb állatkákat felsorakoztatni, mint amelyek legújabb könyvünkben szerepelnek.
Kötött állatok: a cukiságfaktor kimaxolva

Karakteres figurák, amelyek egytől egyig azonos méretűek, így a szebbnél szebb ruhák, nadrágok, pulcsik és egyéb ruhadarabok remekül cserélgethetők. Az öltöztetős játékok kimeríthetetlen forrása a gyerekeknek.

A szerző ebben a könyvben összegyűjtött minden olyan hasznos információt, amire szükséged lehet a fonalválasztástól a befejező technikákig. A mintákat tömören és jól érthetően írja le, hogy a kötés ugyanolyan örömteli legyen, mint az ajándékozás.

Nagy értéke a könyvnek, hogy a testrészek síkban készülnek, ami óriási könnyebbség a kezdőknek, ezeken a figurákon begyakorolhatják a kötés alapjait. Ugyanakkor vannak olyan ruhadarabok, amelyek némi gyakorlatot kívánnak, kunsztosabbak, de a fokozatosság elve alapján bármelyik elkészíthető kevesebb gyakorlattal is.

A nagy odafigyeléssel megtervezett holmik valamennyi állatra passzolnak. A nadrágokon, alsóneműkön gombos nyílások teszik lehetővé, hogy elférjenek a különböző méretű farkincák. Louise tényleg mindenre gondolt!

December 11-től megvásárolható a webshopban, addig iratkozzatok fel ITT, hogy azonnal elküldhessük az értesítést, amint megérkezik.

Kötésre fel!

 

 

Louise Crowther

A könyv szerzője

Louise Crowther brit kötés- és horgolástervező, aki textiltervezőként kezdte a pályafutását, különböző divatcégeknek dolgozott, de a kötés iránti szenvedélye más irányba terelte. Tulajdonképpen a kisfia akart megtanulni kötni, de az ő érdeklődése és kitartása nem volt hosszú életű. Louise-t viszont beszippantotta ez a kézimunka. Mivel nem talált olyan kötésmintákat játékokhoz, amelyek igazán tetszettek volna neki, úgy döntött, hogy megpróbálja megalkotni a saját mintáit. A kötésnél persze nem tudott megállni, mára már a horgolás is a lételemévé vált.

Több magazinban jelentek meg már munkái, és több könyv szerzője is lett, magyarul most jelent meg első könyve, a Kötött állatok.