HorgolóZOO - színpompás horgolt állatkertvissza

Tölgy Kiadó levél
15% kedvezménnyel 3 137 Ft
HorgolóZOO - színpompás horgolt állatkert
HorgolóZOO - színpompás horgolt állatkertHorgolóZOO - színpompás horgolt állatkertHorgolóZOO - színpompás horgolt állatkertHorgolóZOO - színpompás horgolt állatkertHorgolóZOO - színpompás horgolt állatkertHorgolóZOO - színpompás horgolt állatkertHorgolóZOO - színpompás horgolt állatkertHorgolóZOO - színpompás horgolt állatkert
Tölgy Kiadó levél
15% kedvezménnyel 3 137 Ft

Elő a horgolótűkkel! Bolondos állatkarnevál veszi most kezdetét!

Zöld fülű nyuszi ül a fűben, szaxofonon játszik a nyáj fekete báránykája, vagy tarka foltjait próbálja lenyalogatni a más stílusra vágyó zsiráf. Ebben az őrült színkavalkádban bármi megeshet, de ki bánja, amíg győzzük fonallal. Amilyen változatosak ennek a fonalállatkertnek a lakói, olyan egyszerű az elkészítésük.

Az alapformák – a test, a fej, a lábak és a fülek – remekül passzolnak egymáshoz, a jól követhető leírások alapján gyorsan és egyszerűen meghorgolhatjuk a kedvenc figuránkat. Vajon melyikük tetszik meg elsőre? A duci, rózsaszín víziló vagy a csibészes mosolyú sárkánygyerek? Bármelyik figurára esik a választásunk, a meghorgolása igazi kikapcsolódást jelent majd, új gazdájának pedig örömet szerez.

Szerző: hatnut & Veronika Hug
Terjedelem: 84 oldal
Ár: 3690 Ft
Kedvezményes (webshop) ár: 3137 Ft

 

15.000 Ft feletti rendelés esetén a Pick Pack Pont és a Foxpost kiszállítás díjtalan!
A futárszolgálat díjairól tájékozódjon a Fizetési és szállítási» feltételek menüpontban.