Babaváró hímzésekvissza

Tölgy Kiadó levél
15% kedvezménnyel 2 255 Ft
Babaváró hímzések
Babaváró hímzésekBabaváró hímzésekBabaváró hímzésekBabaváró hímzésekBabaváró hímzésekBabaváró hímzésekBabaváró hímzések
Tölgy Kiadó levél
15% kedvezménnyel 2 255 Ft

100 keresztszemes minta babáknak és mamáknak

Egy újszülött érkezése a legjobb alkalom arra, hogy szívünket-lelkünket belekézimunkázzuk mindabba, amely körülveszi majd őt az első hónapokban. A könyv szerzőpárosának 25 alkotását 100-nál is több különböző keresztszemes motívum díszíti. Ezek remekül kombinálhatók egyedi tárgyakon is.

A keresztszemes hímzés nagyszerű időtöltést kínál a kismamáknak a várakozással teli hetekre, és remek ajándékötleteket ad barátnőknek, nagyszülőknek és a leendő keresztanyukáknak. Kezdőknek is ajánljuk!

Tartalom: Isten hozott a családban! – képeslapok ▪ borító a fotóalbumra ▪ függöny a babaszobába ▪ pörgő-forgó a kiságy fölé ▪ fogas a babaszobába ▪ hímzett gombok ▪ kép a baba születésnapjára ▪ fejvédő a kiságyba ▪ hálózsák ▪ babatakaró ▪ ölelni való alvópajtás ▪ puha játékkockák ▪ képkeret ▪ cumisüvegtartó butyor ▪ partedlik ▪ kiscipők ▪ zsebes fali tároló ▪ pelenkázós táska ▪ neszesszer ▪ borító az egészségügyi könyvecskének ▪ törölközőszett a ba bának▪ az ABC hímezhető betűi és számok többféle stílusban, méretben

Részletekért kattintson a képekre!

Terjedelem: 80 oldal
Szerző: Marie-Anne Réthoret-Mélin és Perrette Samouïloff
Bolti ár: 2650 Ft
Kedvezményes ár: 2255 Ft

15.000 Ft feletti rendelés esetén a Pick Pack Pont és a Foxpost kiszállítás díjtalan!
A futárszolgálat díjairól tájékozódjon a Fizetési és szállítási» feltételek menüpontban.