Szívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokvissza
Ha kell egy ötlet gyorsan elkészíthető ajándékra

Tölgy Kiadó levél
70% kedvezménnyel 1 200 Ft
Szívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékok
Szívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékokSzívből… kötött, horgolt, nemezelt ajándékok
Tölgy Kiadó levél
Bolti ár: 3 990 Ft
Webshop ár: 2 090 Ft
Akciós ár: 1 200 Ft
70% kedvezménnyel

Gyorsan és egyszerűen, egy-két gombolyag fonalból – kötött, horgolt és nemezelhető fonalból készült holmik

Ez a könyv azoknak kínál többféle ruhadarabot, ékszert, kiegészítőt és lakásdekorációt, aki egyaránt szeret kötni, horgolni, vagy éppen a nemezelés az egyik hobbija. Persze aki csak az egyiket űzi még, a többi kézimunkához is garantáltan kedvet kap.

A kezdőknek megtanulhatják az alapokat, és rögtön ki is próbálhatják frissen szerzett tudásukat a néhány kis méretű, könnyen, rövid idő alatt elkészíthető tárgyon.

A haladóbbak pedig meglephetik barátaikat, családtagjaikat – vagy saját magukat – egy kötött vagy horgolt sapkával, vállkendővel, esetleg egy nemezelt kötőtűtartóval.

Izgalmas lesz kipróbálni a sok helyen beszerezhető nemezelhető gyapjúfonalakat, mert akár a kötést, akár a horgolást kombináljuk nemezeléssel. Garantált lesz a siker.

 

  • 35 divatos kiegészítő és dekorációs ötlet

Tartalom: könnyű nyári sálak ▪ cipőcske és kardigán a babának ▪ horgolt virágok ▪ divatos granny-táska horgolt négyzetekből ▪ sapkák ▪ kesztyű ▪ váll- és karmelegítők ▪ gyapjúzoknik ▪ kötött és nemezelt szívek ▪ Fair Isle minták ▪ karkötők maradék fonalból ▪ notebooktartó ▪ tűpárnák, kötőtűtartók ▪ teáskanna- és tojásmelegítők

 

Terjedelem: 136 oldal

 

(A kedvezményes ár kizárólag a Tölgy Kiadó webshopjában történt megrendelés esetén érvényes!)

15.000 Ft feletti rendelés esetén a Pick Pack Pont és a Foxpost kiszállítás díjtalan!

A futárszolgálat díjairól a Fizetési és szállítási» feltételek menüpontban írunk bővebben.