Tilda Patchworkvissza
Takarók, párnák és karácsonyi dekorok

Tölgy Kiadó levél
15% kedvezménnyel 4 155 Ft
Tilda Patchwork
Tilda PatchworkTilda PatchworkTilda PatchworkTilda PatchworkTilda PatchworkTilda Patchwork
Tölgy Kiadó levél
Bolti ár: 4 155 Ft
Webshop ár: 4 155 Ft
15% kedvezménnyel

Patchwork takarók és még rengeteg színpompás lakberendezési tárgy és játék Tone Finnanger textiltervezőtől, a Tilda kollekció megálmodójától. Szemet és lelket gyönyörködtető tárgyak mindenkinek, aki szereti a skandináv stílusú, igazán nőies darabokat.

A különböző nehézségi szintű darabok többféle technikával készülnek, kell hozzájuk némi varrástudás, de nem feltétlenül kell ismerni a foltvarrás minden trükkjét. A tárgyakon keresztül ugyanis a patchworközés alapjait is elsajátíthatják azok, akik most kapnak kedvet a varráshoz. A trükkösebb darabok a gyakorlottaknak kínálnak kihívást.

Minden tárgyhoz részletes leírás és jól követhető rajzok tartoznak, így lehetetlen küldetés nincs, csak szívet melengető és örömteli alkotás.

Mit kínál a könyv? 7 változatos mintájú patchwork takarót ▪ 11 patchwork párnát ▪ textilvirágokat és különböző méretű sütőtököket a lakás dekorálásához ▪ Mikulást és karácsonyi zoknikat az ünnepváráshoz, valamint számos játékot, amelyeknek a gyerekek fognak a legjobban örülni: ▪ méhecskéket ▪ rókákat ▪ elefántokat ▪ nyuszikat ▪ mókusokat.

 

Terjedelem: 144 oldal

 

(A kedvezményes ár kizárólag a Tölgy Kiadó webshopjában történt megrendelés esetén érvényes!)

15.000 Ft feletti rendelés esetén a Pick Pack Pont és a Foxpost kiszállítás díjtalan!

A futárszolgálat díjairól a Fizetési és szállítási» feltételek menüpontban írunk bővebben.