FB pixel

Pick Pack Pont

VASÁRNAPI NYITVATARTÁS

A Pick Pack Pontok NYITVA TARTÁSA 2015. MÁRCIUS 15. vasárnaptól megváltozik. A törvényi szabályozások miatt csak egyes üzletek tarthatnak nyitva a vasárnapi napokon. Az erre vonatkozó információt megtekinthetik a Pick Pack Pont weboldalán a Hírek menüpontban.

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, amely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít Ügyfelei részére az ország 170 városában megtalálható közel 550 Pick Pack Pontban, ahol Ön az interneten megrendelt csomagját személyesen átveheti.

A Pick Pack Pont-ok olyan RELAY és INMEDIO hírlapüzletek, OMV és AVANTI töltőállomások,PLAYERSROOM, PLAYMAX, SPORTFACTORY.HU sportfelszerelés és ruházati, valamint COOP STAR élelmiszer üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatók meg.

Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio, PLAYERSROOMPlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatók meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a Co-oP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő maximum 10 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt. Ez hírlapüzletek esetén általában hétfőtől-vasárnapig 08:00 – 20:00-ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

A Pick Pack Pont-on történő átvétel költsége:

Megrendelés összege

Szállítás

 5000 Ft-ig

990 Ft/rendelés

 5001 Ft-tól

 ingyenes

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is.
FIGYELEM: A Pick Pack Ponton történő fizetés díja 300 Ft! (A pénzbeszedési díjat a Pick Pack Pont számítja fel számunkra.)
A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (Az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról a www.pickpackpont.hu oldalon található Boltkereső alkalmazás segítségével tájékozódhat.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a Szállítási mód kiválasztása oldalon történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 11 óráig megrendelt termékeket Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-on.

A Pick Pack Pont ügyfélszolgálata hétköznapokon 07:00 és 20:00 óra között, hétvégén 10:00 és 12:00 óra között érhető el:

Telefon: +36 (1) 803-6300

Ügyeleti mobil (csak hétvégén!): 36 30/619-3070

E-mail: pickpackpont@sprinter.hu