Foxpost és MPL csomagautomata, Postapont és Pick Pack Pont

Foxpost


 A Foxpost hálózata folyamatosan bővül, jelenleg több mint 1000 csomagautomatával rendelkezik, amelyek egy része éjjel-nappal elérhető.

A Foxpost automaták 3 naptári napig őrzik a csomagot, ebbe a 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő lejárata után a csomagot a Foxpost visszaszállítja a saját raktáraiba, ahol további egy hétig tárolják. Ez idő alatt a címzett kérhet újraküldést (a webáruház nem!), melynek díja 1099 Ft. Az ismételt kézbesítés költségét a címzett az automatánál tudja rendezni bankkártyával.

 

Hogyan működik?

Válassza ki a könyveket, majd a kézbesítési opciók során válasszon egy Foxpost csomagpontot.

A rendelést követően e-mailben kap üzenetet, amikor átadjuk a csomagot a Foxpost részére (ekkor még nem történik meg a raktári feldolgozás).

A csomag útját az e-mailben kapott azonosító kód/csomagszám megadásával lehet nyomon követni a Foxpost oldalán („Csomagkövetés”)

Amikor a csomag megérkezik a választott Foxpost csomagpontba, a futárszolgálat VIBER üzenetben vagy SMS-ben és e-mailben küld értesítést. (Figyelem! A Foxpost a VIBER üzenetet részesíti előnyben, ezért ha az Ön telefonján telepítve van ez az alkalmazás, az üzenet oda érkezik.)

A Foxpost csomagpontra történő szállítás díja

Megrendelés összege

Szállítás

15 000 Ft-ig

1190 Ft/csomag

 15 001 Ft-tól

 ingyenes

 

A csomag átvételére 3 naptári nap áll rendelkezésre.

Csomagprobléma esetén az ügyfélszolgálat csak írásban érhető el.

 

Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont-szolgáltatás költség- és időhatékony csomagponti megoldást kínál az online vásárlók számára, kényelmesen, és gyorsan vehetik át rendeléseiket.

A Pick Pack Pont-ok olyan RELAY és INMEDIO hírlapüzletek, OMV és MOL töltőállomások, PLAYERSROOM, PLAYMAX, SPORTFACTORY sportfelszerelés és ruházati, valamint a COOP hálózat boltjai, amelyek frekventált helyeken találhatók meg.

 

Hogyan működik?

Válassza ki a könyveket, majd a kézbesítési opciók során válasszon egy Pick Pack Pont-ot.

A rendelést követően e-mailben kap üzenetet, amikor átadjuk a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére (ekkor még nem történik meg a raktári feldolgozás).

A csomag útját az e-mailben kapott azonosító kód/csomagszám megadásával lehet nyomon követni a Pick Pack Pont weboldalán.

Amikor a csomag megérkezik a választott Pick Pack Pontra, a futárszolgálat SMS-ben és e-mailben küld értesítést.

A csomag átvételére 5 naptári nap áll rendelkezésre.

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel költsége:

Megrendelés összege

Szállítás

15 000 Ft-ig

1190 Ft/csomag

 15 001 Ft-tól

 ingyenes

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is.
FIGYELEM: A Pick Pack Ponton történő fizetés díja 300 Ft! (A pénzbeszedési díjat a Pick Pack Pont számítja fel számunkra.)
A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (Az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról a www.pickpackpont.hu oldalon található Boltkereső alkalmazás segítségével tájékozódhat.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a Szállítási mód kiválasztása oldalon történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

Az előző nap megrendelt termékeket Budapesten 1-2 munkanapon belül, míg Budapesten kívüli szállítás esetén 2-3 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-on. (A kiemelt időszakokban, karácsony előtt a szállítási idő megnövekedhet.)

A Pick Pack Pont ügyfélszolgálata hétfőn 07:00 és 19:00 óra között, keddtől péntekig 7:30 és 17:30 óra között érhető el:

Telefon: +36 (1) 881 2615

E-mail: info@sprinter.hu

Magyar Posta (MPL)

A Magyar Posta Zrt. által biztosított csomagszállítási szolgáltatás az alábbi díjakon vehető igénybe.

  • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.

 

MPL Csomagautomata esetén az értesítést követően korlátozott ideig – 2 napon belül – vehető át a csomag a csomagponton.

MPL házhozszállítás esetén az MPL futárszolgálata a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra.

Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.

A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve az 5 munkanapos őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Az MPL szolgáltatásai jelenleg kizárólag előre fizetés esetén vehetők igénybe.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a kiszállítási idő 30 nap is lehet, mert a csomagokat havonta egy alkalommal adjuk fel.

Technikai okok miatt az MPL szolgáltatásait jelenleg csak e-mailen történő megrendelés esetén, előre utalással vehetik igénybe. Kérjük, a rendeles@tolgykiado.hu e-mail-címre küldjék el a megvásárolni kívánt termék(ek) nevét, valamint az adatokat (név, cím, e-mail-cím, mobilszám, számlázási név, ha eltér a megrendelőétől), illetve az átvétel helyét, amelyet az alábbi linkeken lehet kiválasztani.

Csomagautomata-kereső

Postapont-kereső

A megrendelést munkanapokon 72 órán belül visszaigazoljuk, díjbekérőt küldünk, és az összeg beérkezését követően összeállítjuk a csomagot, amelyet az összeállítást követő 30 napon belül adunk fel.