Híreink

Az alkotókedv egész évben lobogott bennünk is, ahogy olvasóinkban is, köszönjük a hatalmas érdeklődést könyveink iránt, az észrevételeket és a kedves visszajelzéseket! Most egy kis időre szabadságra megyünk.

Ebben az évben már biztosan nem tudunk ennél bájosabb és ellenállhatatlanabb állatkákat felsorakoztatni, mint amelyek legújabb könyvünkben szerepelnek.

A Tölgy Kiadó könyveit a Foxposttal és a Sprinterrel juttatjuk el olvasóinkhoz a Foxpost csomagautomatákba vagy a Pick Pack Pont átvevőhelyeire, illetve házhoz szállítással. Néhány információt szeretnénk megosztani, hogy mindenki idejében megkapja rendelését.

Megjelent! Kárpitozás az alapoktól

Kedves Vásárlóink! Webshopunk nyitva tart, a rendeléseket fogadjuk, de a feldolgozás és a kiszállítás a mai naptól 2023. augusztus 15-ig - szabadság miatt - szünetel. Az augusztus 15-ig beérkezett rendelések kiszállítása augusztus 16-21. között várható.

Az egyik legnépszerűbb könyvünk, az Amigurumi Tarka Forgatag 5 figurája már megrendelhető csomagban is, amelyben a mintaleírás mellett minden szükséges alapanyag, eszköz és kellék megtalálható.