Információk

Hogyan vásárolhat

Vásároljon kényelmesen és biztonságosan vendégként. Amennyiben úgy dönt, hogy szeretne regisztrálni oldalunkra, a rendelési folyamat alatt megadhatja a regisztrációhoz szükséges adatokat. Ha regisztrál, a következő vásárlásnál a megadott adatait automatikusan kitölti az oldal, így gyorsabban intézheti a rendelését!

Amennyiben már regisztrált webáruházunkban, az ismételt belépéskor csak adja meg a regisztrált e-mail címét és jelszavát.

 • Miután kiválasztotta, és a kosarába helyezte a könyveket, kattintson az „Ön kosara” gombra a képernyő jobb felső sarkában.
 • Töltse ki a megrendelési űrlapot (megrendelési cím, számlázási cím - utólag nem áll módunkban számlát módosítani!)
  A 2020. július 1-jétől hatályos számlaadat-szolgáltatási kötelezettség előírása miatt belföldi áfaalanynak (cég, egyéni vállalkozó, intézmény, alapítvány, egyéb gazdálkodó szervezet) kizárólag adószáma megadásával tudunk számlát kiállítani. Amennyiben Ön nem ad meg adószámot, automatikusan magánszemélyként kezeljük, és az általunk kiállított számla céges elszámolásra nem lesz alkalmas. Kérjük, adja meg adószámát, amennyiben el szeretné számolni a megvásárolt termékeket!

 • Pipálja ki, hogy elfogadja a Tölgy Kiadó általános szerződési feltételeit.

 • Válassza ki a szállítási/átvételi módot (Pick Pack Pont, Foxpost, DPD futár).

 • Válassza ki a felkínált fizetési módot.

 • Weboldalunk Ön a következő módokon tud fizetni:
  - Bankkártyával
  – a CIB Bank online fizető felületén keresztül. KÖLTSÉGMENTES, BIZTONSÁGOS FIZETÉSI MÓD!
  - Készpénzzel, illetve bankkártyával az átvételkor
  csak a Pick Pack Pont átvételi helyen. Bankkártyás fizetésre néhány
  Pick Pack Ponton nincs lehetőség, kérjük, erről előre tájékozódjon. A PICK PACK PONTON TÖRTÉNŐ FIZETÉS DÍJA 300 Ft! (A pénzbeszedési díjat a Pick Pack Pont számítja fel.)
  -
  Amennyiben Foxpostra vagy futárszolgálattal kéri a kiszállítást, csak a webáruházunkat kiszolgáló CIB Bank online fizetőfelületén, bankkártyával tudja kifizetni a megrendelt könyvek és a szállítás értékét.

 • Tekintse át a megrendelés adatait.

 • Küldje el a megrendelését, és bankkártyás fizetés esetén végezze el az utalást! A sikeres rendelésről valamint a sikeres bankkártyás fizetésről is visszaigazoló e-mailt fog kapni.

 • Köszönjük a vásárlást, várjuk szeretettel a jövőben is!